Trainingen

team

IEDEREEN energie

Het programma voor bedrijven om beter om te kunnen gaan met werkdruk.

iedereen energie

Wij (Daan Van Lith) geloven dat een tekort aan energie door kantoorwerk ontstaat doordat we niet meer gewend zijn om aan onszelf te denken tijdens werk. We zitten veel, bewegen weinig en laden onvoldoende op tijdens werk. Dit heeft allerlei vervelende gevolgen.

Wij geloven in de kracht van de juiste gewoontes aanleren. In Iedereen Energie leren we medewerkers gewoontes aan die hen helpen op te laden. We doen dat door in een programma van 3 of 5 maanden wekelijks 40-60 minuten langs te komen en oefeningen te doen. Gewoon, op de werkvloer, zonder dat je sportkleding nodig hebt. Daarin besteden we aandacht aan zowel fysieke, mentale, emotionele als spirituele energie: deze heb je alle 4 nodig om volledig opgeladen te zijn.

Als afwisseling bieden we verdiepingsdagen aan. In deze verdiepingsdagen ga je dieper in op 1 van de energieën: maar net waar jou interesse en behoefte ligt.

team / individueel

Ademcoaching

Als individu of als team de kracht van ademen ervaren

De adem is ons hier en nu , altijd met en bij ons en altijd aanwezig anders is het onmogelijk deze tekst te lezen.

Het is onze basis maar toch zijn we er maar al te vaak niet bewust van.

Door bewust te ademen via de Balance Breathing methode levert dit direct meer energie, vitaliteit en stress reductie op. Kiezen voor adem is kiezen voor levensvreugde.

Benieuwd naar nog veel meer positieve effecten op Fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak doormiddel van ademhaling ? Neem dan contact met me op dan vertel ik je er graag meer over. 

 

ELC LOGO 2 kopie1
team

FIRE UP

Training speciaal ontwikkeld voor op de werkvloer.

fire-up V2

Wat ik hoor, zie en merk is dat de wereld erg versneld. Of dit nu op technologisch-, werk- of persoonlijk gebied is, de versnelling is er. Om deze reden is vertragen en bewust worden een erg belangrijke tool geworden. Het bewust worden van de gedachtes, het lichaam en de functies om zo balans te creëren in het leven. Ik ben van mening dat een deel van de mensen dit wel weet, maar het merendeel doet hier niets mee totdat de signalen zo overduidelijk zichzelf presenteren dat volledige stilstand en het helemaal opnieuw beginnen de enige optie is (denk hierbij aan overspanning, burn-out ect.). Door op tijd te vertragen en aandacht te besteden aan jezelf, zowel mentaal als fysiek kan er eerder op emoties, behoeftes of ongemakken worden ingespeeld. De grote winst zit hem naar mijn mening in het DOEN, het in beweging komen zowel mentaal als fysiek.

Op basis van deze bevindingen heb ik een training gemaakt waarin er wordt gespeeld met verschillende energieën die we allemaal hebben. Onder andere de werk-, mentale-, fysieke-, hoge- en lage energie.
De training is  zo ontwikkeld dat deze voor, tijdens of na de werkzaamheden kan plaats vinden. Mensen met een fysieke beperking grote delen van de training gewoon kunnen volgen en omkleden in sport kleding is niet nodig. Dit is de tegen hanger van een burn out dit is Fire up.

team

bw-gen

Small groep training 

Met bw-gen staat wat we oorspronkelijk als mens willen centraal: namelijk bewegen. Dit zit in onze genen vandaar de naam bw-gen. Het is natuurlijk voor ons om te bewegen, je ziet het aan kinderen die willen lekker buiten spelen. Dit is in zeker zin de kern van bw-gen we gaan terug naar dat gevoel, lekker naar buiten bewegen. Het gaat allemaal om de beweging, en of dit nu een squat is of een kniebuiging of gewoon bukken vanuit de benen dat maakt niet uit, we zijn in beweging. Dit doen we  (afhankelijk van de groepen) voor allerlei doelgroepen, kinderen volwassenen maar ook voor kinderen met een beperking, de groep die we trainen bepaald het niveau en daar passen wij de training op aan.

IMG_9389
team / individueel

outdoor coaching

kennis maken met jezelf, kennis maken met je team.

IMG_9608

Buiten, in de elementen en daar blijven we voorlopig. 

We gaan heerlijk naar buiten , fysiek/mentaal kom je in beweging. Er zal een ander besef van  tijd en ruimte komen een andere beleving. Vanuit die beleving gaan we terug naar waarom we hier in het bos ook alweer zijn….

Dit kan als team of als individu , wat de behoefte ook is.. 

meer rust? meer beweging? meer overzicht? meer als team werken? 

We maken een stap terug en gaan aan de slag , ontdekken waar een antwoord ligt.

team / individueel

maatwerk

Als individu of als team een behoefte om fysiek en/of mentaal in beweging te komen?

Veel van mijn werk is maat werk,  we zijn allemaal anders en eenieder heeft een andere behoefte. Afhankelijk van die behoefte kan ik een programma/training samenstellen op maat. Een unieke training voor een uniek team of individu.  

ELC LOGO 2 kopie1
Team

ieder-1

Team training om elkaar en jezelf beter te leren kennen.

IMG_9608

Je bent al één en niemand is alleen, ieder is er één en dat maakt iedereen.

De Ieder1 training heeft als doel om zelfonderzoek te faciliteren.

Je wordt als deelnemer in de gelegenheid gesteld om stil te staan bij de basis.

Wie ben je, waar ben je trots op en waar liggen jouw wensen en uitdagingen?

Deze vragen krijgen aandacht.

Omdat we geloven in de verbinding tussen denken en doen worden alle mentale onderdelen van de training afgewisseld met fysieke. Tijdens deze momenten wordt je als deelnemer uitgedaagd om in vertrouwen samen te werken, grenzen op te zoeken en alles te geven wat jij in je hebt.

De ervaringen tot nu toe zijn dat deze uitgebalanceerde combinatie tussen lijf en hoofd een prachtige impuls geven om vanuit rust en inzicht regie te nemen.

Ieder van uit zijn of haar eigen kracht, naar eigen vermogen, zonder oordeel.

De Ieder1-training is ontworpen om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen.

Tijdens de training is er ruimte voor jezelf, de ander en elkaar.

Thema`s zijn vertrouwen, herkenning, delen, grenzen, uitdaging, communicatie en plezier.

We snijden ze aan met behulp van gesprek, reflectie en beweging.

De Ieder1 training is ontworpen met Maarten Schepers (careventure.nl). 

team / individueel

RE-CONNECT

Stap uit de drukte en keer terug naar de basis, naar jouw energie.

Even in een omgeving met weinig prikkels. dichtbij de natuur met mooie tools/oefeningen om dicht bij jezelf te komen. Een aantal keer per jaar organiseer ik samen met een collega coach een 3 uur duurde training om even uit het alledaagse leven te stappen. Dit doen we door contact te maken met jezelf, de natuur en jouw verschillende energieën. Door te vertragen creëer je overzicht en wordt het makkelijker om te kiezen wat jij echt nodig hebt.

Voor data’s , prijzen en meer informatie neem gerust contact op.

IMG_9608