wat ik doe

Ik combineer de kracht van mentaal en fysiek

Waar het accent van de training ook op ligt, het één kan niet zonder het ander.

Fysiek

Sterk voelen om jouw top te bereiken.

Mentaal

Sterk voelen om jouw pad te bewandelen.

fysieke coaching

Fysieke in- en ontspanning geeft balans. Voor mij is dit enorm belangrijk in het leven.
Wat kost energie? Wat levert energie op?
Wat heb ik echt nodig en wat niet?
Maar ook de balans tussen gezond en ongezond, tussen binnen en buiten.

Het vinden en behouden van balans kan alleen als er fysiek en mentaal gewerkt wordt. In mijn trainingen gaan we daarom ook vrijwel altijd uit het hoofd in het lijf en andersom. Ik gebruik bewust het woord fysiek omdat het niet gaat over sporten. Er hoeft geen competitie te zijn, er hoeft geen snelste tijd te komen. Het gaat er mij om dat je beweging gaat zien als onderdeel van het leven, onderdeel van balans.

mentale coaching

Door mentale coaching krijg je meer inzicht in jezelf. 
Hierdoor veranderen bepaalde blokkades misschien wel in obstakels waardoor je de
mogelijkheid krijgt om te kiezen. Ga ik er overheen, omheen of doorheen?
Misschien hoef je niet te kiezen want wellicht heb jij jouw blokkade opgeheven.
Wat voel je nu en wat zegt dat gevoel?
Blijf jezelf ontmoeten en leer jezelf op tijd opnieuw kennen Aangenaam.

Deze combinatie maakt het mogelijk om te groeien

Wanneer ik coach zal ik altijd schakelen tussen deze twee belangrijke pijlers. Dit combineer ik vaak in of met de natuur. Door te coachen in een rustige omgeving met weinig prikkels geef ik het team of de individu de mogelijkheid om naar de kern te kunnen komen. Omdat intenties en behoeftes kunnen veranderen zal ik daarom ook iedere training open ingaan. Het gaat niet om mijn training, het gaat om het team of de individu. Hier ligt het accent van de training.       

Coaches waar ik mee werk

De naam ZZP-er (zelfstandige zonder personeel) klinkt alsof ik er alleen voor sta. Gelukkig is dit niet het geval. 

 

Ik werk graag en veel samen met andere coaches en zal dan ook altijd kijken binnen mijn netwerk of een andere coach iets kan betekenen voor een gevraagde behoefte. Ik geloof namelijk dat als we allemaal vanuit onze eigen kracht werken we op de juiste plekken komen, de plekken waar we iets kunnen betekenen.

Maarten Schepers

Trainer/Coach
Founder: Meester in verandering
Cofounder: Ieder1 training

www.careventure.nl
www.meesterinverandering.nl

Daan van Lith

Trainer/Coach
Cofounder: Iedereen energie

 

www.expeditiongoodlife.org

Daan Kelderhuis

Orthomoleculair terapeut

www.terralife.nl

 

Koen Vringer

Mede-eigenaar/Trainer : Primal

 Www.primal.nl

Syl van Beek

Eigenaar Stichting Baass

Begeleider activeringstrajecten

Www.baass.nu

 

Michel Pape

Fysiotherapeut/Haptonoom

 

Www.gevoelvoorgevoel.nl

 

Michael Neuberger

Trainer/coach
Cofounder:BW-GEN

Dave Heijmans

Coach/Yoga instructor